Zadnja posodobitev: 8 junij 2018

Pravilnik o zasebnosti velja za Optikainfo.com. spletno stran in komentarje ; skupaj jih bomo tudi imenovali za “storitve”. Optikainfo.com izredno resno upošteva pravice zasebnosti svoje spletne strani in uporabnikov foruma za podporo. Prosimo, preberite to politiko zasebnosti, da bi razumeli, katere podatke zbira Optikainfo in ukrepe, ki jih sprejemamo za zaščito vaših podatkov. Naša politika za piškotke deluje skupaj z našim pravilnikom o zasebnosti.

Ko uporabite povezavo, ki vas odpelje od naših storitev, Optikainfo nima nadzora nad politiko zasebnosti druge spletne strani in njeno prakso zbiranja podatkov. Optikainfo torej nima nobene odgovornosti in odgovornosti za katero koli povezano spletno stran; vendar pa cenimo integriteto te spletne strani in pozdravljamo povratne informacije o povezavah.

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje, kako zbiramo osebne podatke o naših storitvah, kako uporabljamo in razkrivamo te osebne podatke, vaše pravice glede vaših podatkov in naše kontaktne podatke. Če želite biti jasni, se »osebni podatki« nanašajo na prepoznavne podatke o vas, kot so vaše ime, elektronska pošta, naslov IP, telefonska številka itd., Kot je določeno v Uredbi o splošnih podatkih o varstvu podatkov (GDPR) . Če jih s podatki, ki jih zbiramo, ne moremo identificirati (na primer, ko so bili osebni podatki anonimizirani in združeni), se ta pravilnik ne uporablja.

 

Kako zbiramo vaše podatke

Ko obiščemo našo spletno stran ali Forum za podporo, zbiramo osebne podatke in ko nas kontaktirate za povpraševanja ali nakupe v prodaji. Kako zbiramo vaše podatke na splošno spada v eno od naslednjih kategorij:

 1. Neposredne informacije, ki jih posredujete
  Ko obiščete našo spletno stran ali komentirate, lahko zahtevamo nekaj osebnih podatkov. Na primer vas prosimo, da nam posredujete osebne podatke, kot so vaše ime in e-poštni naslov, ko zahtevate ponudbo ali ko se prijavite za naše glasilo. Uporaba obrazca ponudbe ali prijave za glasilo je povsem prostovoljna. Prav tako prosimo za vaše kontaktne podatke, ko zaprosite za prosto delovno mesto, se registrirate za Forum za podporo, se udeležite usposabljanja in dogodkov, se obrnite na nas po e-pošti z vprašanji ali zahtevami za citate ali pa prosite za podporo. Vaša pravica ni, da nam posredujete osebne podatke; vendar pa morda pomeni, da ne smete uporabljati nekaterih delov naših storitev.
 2. Pasivne ali samodejno zbrane informacije
  Nekatere informacije o vas samodejno zbiramo, ko obiščete naše storitve. Za zbiranje teh informacij lahko uporabimo različne metode, vključno s sejnimi in vztrajnimi “piškotki”. Če želite izvedeti več o vrstah piškotkov, ki jih uporabljamo, zakaj in kako jih lahko nadzirate, si oglejte naš pravilnik o piškotkih . Te informacije so uporabne zaradi več razlogov. Na primer, morda je potrebno za osnovno funkcionalnost naših storitev (npr. Prijava za Forum za podporo) ali za boljše razumevanje uporabe naših storitev, da bomo lahko še naprej zagotavljali najboljše možno izkušnje.

 

 1. Datoteke spletnega dnevnika
  Spletni strežniki na splošno samodejno ustvarijo in vzdržujejo spletne dnevnike, tako da se zabeležijo vse interakcije s spletnim mestom, kot je stran za ogled ali prenos datoteke. Druge shranjene informacije vključujejo datum in čas dostopa, naslov IP, vrsto računalnika, brskalnik in podobno. Zbiramo in hranimo osebne podatke v naših strežniških dnevnikih z namenom odkrivanja in preprečevanja goljufij in nepooblaščenega dostopa do sistema, da bi zagotovili varnost naših sistemov, kar je v skladu s politiko BDP.

 

 1. Google Analytics Google Analytics
  uporabljamo za shranjevanje podatkov o tem, kako obiskovalci uporabljajo naše spletno mesto in forum za podporo, da bomo lahko izboljšali in obiskovalcem omogočili boljšo uporabniško izkušnjo. Google Analytics je sistem za shranjevanje informacij tretjih oseb, ki uporablja piškotke in beleži podatke, kot so strani, ki jih obiščete, čas ogleda strani in naslovov IP. So v skladu z BDP in imajo izrecno politiko zasebnosti .
 2. Nastavili smo, da Google Analytics anonimizira naslove IP, ki jih zbira; zato Google Analytics ne shrani vašega IP-naslova, ki velja za osebne podatke, ali katere koli druge osebne podatke, kot so vaše ime in naslov. Podatke, ki jih Google Analytics zbira, si ogledujemo samo v skupni obliki. Če pa želite onemogočiti Google Analytics, lahko nastavite brskalnik, če želite zavrniti piškotke. Za podrobnosti si oglejte naš pravilnik o piškotkih .

 

 1. Kako uporabljamo vaše podatke
 2. Naše osebne podatke uporabljamo predvsem za delovanje našega spletnega mesta in foruma za podporo ter vam nudimo storitve, ki ste jih zahtevali. Vaše osebne podatke uporabljamo tudi za druge namene, ki lahko vključujejo naslednje:
 3. 1) Komuniciramo z vami
  Podatki lahko uporabimo za posredovanje informacij, ki ste jih zahtevali od nas, kot so zahteve za ponudbe, podporne informacije ali gradiva za izobraževanje ali izobraževanje. Obstajajo tudi informacije, ki jih moramo poslati vam kot varnostne posodobitve.
 4. 2) Analiziranje, združevanje in poročilo.
  Za pridobivanje združenih in anonimnih analitikov in poročil lahko uporabimo osebne podatke, ki jih zberemo od vas in drugih uporabnikov našega spletnega mesta ali foruma za podporo (iz storitve Google Analytics). To deloma nam pomaga razumeti, kako uporabljate naše storitve in kako jih najbolje optimizirati za svoje izkušnje.

 

 1. Kako delimo vaše podatke
 2. Nikoli ne bomo prodajali vaših podatkov. Vendar pa lahko pride do tega, da vaše osebne podatke delimo s tretjimi osebami. Vaše osebne podatke bomo razkrili le na:1) regulatorji, vladne agencije, organi pregona, sodišča ali druge tretje osebe, če je to potrebno zaradi ravnanja v skladu z zakoni ali predpisi.2) Ponudniki storitev tretjih strank, ki nam pomagajo in omogočajo uporabo osebnih podatkov za analizo podatkov, trženje in podporo pri funkcionalnosti spletne strani.

 

 1. Varnost
 2. Optikainfo je sprejela ukrepe za zaščito osebnih podatkov, zbranih prek svoje spletne strani in komentarjih. Osebni podatki so shranjeni na zavarovanih strežnikih. Informacije so zaščitene tudi z geslom in dostopne le omejenim številom ljudi, ki podatke obravnavajo kot strogo zaupne. Zadrževanje/čas, do katerega hranimo vaše osebne podatke, je odvisen od tega, kaj je in ali imamo stalno poslovno potrebo, da jo obdržimo (na primer, da vam zagotovimo storitev, ki ste jo zahtevali, ali da upoštevate veljavne pravne, davčne ali računovodske zahteve) .Vaše osebne podatke bomo obdržali tako dolgo, dokler bomo imeli razmerje z vami in nekaj časa kasneje, če imamo nenehno poslovanje, ki ga moramo obdržati.
  Podatki MailChimp MailChimp se izbrišejo takoj, ko odjavite. Googe Analytics podatki se hranijo 26 mesecev. Sprejem piškotka ti podatki so shranjeni na vašem trdem disku in so izbrisani, ko izbrišete piškotke.Komentarji
  Podpora komentarji se hranijo, dokler ne zahtevate, da se izbrišejo, v kateri točki bodo izbrisani ali anonimizirani pravočasno.Vsi osebni podatki, ki jih daste na voljo v vašem javnem profilu ali objavah, bodo na voljo vsem, ki imajo dostop do komentarjev. Vedno nam lahko pošljete e-poštno sporočilo na info@optikainfo.com, če želite urediti ali izbrisati objave ali zapreti celoten račun. 

  Vaše pravice

  Imate pravice v zvezi s svojimi podatki.

  Kadarkoli lahko:

  • prosite, da vas odstranimo iz kakršne koli tržne komunikacije. Za Newsletter sledite navodilom, da se odjavite ali pošljete zahtevo na info@optikainfo.com.
  • izveste, katere osebne podatke imamo o vas.
  • potrdite, da so vaši podatki pravilni in ažurni.
  • zahtevate kopijo svojih osebnih podatkov.
  • prosite, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov ali jih izbrišemo.
  • nasprotujete naši nadaljnji obdelavi vaših osebnih podatkov.

  Te pravice lahko kadar koli uveljavljate tako, da pošljete e-poštno sporočilo na naslov info@optikainfo.com. Vašo zahtevo bomo takoj obravnavali. Kontaktni podatki so na dnu strani.

  Če niste zadovoljni s tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, nam to sporočite tako, da pošljete e-poštno sporočilo na naslov info@optikainfo.com. Pregledali in preučili bomo vašo pritožbo in se obrnili na vas v razumnem časovnem okviru. Prav tako se lahko pritožite pri svojem lokalnem organu za varstvo podatkov. Lahko vam svetujejo, kako vložiti pritožbo.

 

 1. Privolitev v politiko zasebnosti
 2. Z uporabo te spletne strani se strinjate s pogoji v politiki zasebnosti Optikainfo.com, ki je navedena zgoraj. Prosimo, da pred uporabo tega spletnega mesta in predložitvijo informacij preberite celoten pravilnik o zasebnosti. Če se ne strinjate s pravilnikom o zasebnosti, ne uporabljajte spletne strani. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo katero koli svojo Politiko zasebnosti.

 

 1. Kako nas kontaktirati
 2. Če želite vedeti, ali imamo vaše osebne podatke ali če imate kakršna koli vprašanja ali povratne informacije o tem pravilniku ali spletnem mestu, vas prosimo, da nas kontaktirate.
 3. Kontakt:
 4. info@optikainfo.com