Trendi sončnih očal za leto 2022

Vas zanima kakšni bodo trendi očal za leto 2022?

Vrnila se bo stara moda, denimo 90. ali celo 70. leta, izstopali pa bodo tudi neonci, bleščeče barve in debeli okvirji. Kot v celotnem svetu mode, se trendi vsako leto spreminjajo! Minimalizem ni več v modi. Prav nasprotno zdaj je trend nositi velika sončna očala. Pravzaprav s takšnimi očali bo vaš videz veliko močnejši in bolj impresiven. Letos ni značilno prikrivanje … temveč opolnomočenje in zaznamovanje sloga vsake osebe. Poleg tega so v trendu tudi sončna očala z belimi okvirji.  V 2022 so modni predvsem veliki okvirji in to z retro oblikami in stilom. 

 

Klasični slog policaja/pilota ne gre iz trenda. Za očala tipa sedemdesetih so značilna velika stekla, običajno temnega odtenka, in tanki kovinski okvirji, zelo stilizirani.

 

Slog 90-ih in najpogostejše barve so zelena, črna in rjava, vendar vedno v temnih tonih.

Ta slog očal je brezčasen in prepričani smo, da se bodo ponovno pojavile tudi čez 10 let.

V letu 2022 pa si lahko privoščite še več drzne, bleščeče in brezskrbne barve. Z njimi dodate svojemu stilu uporniški pridih. in vsako srečanje spremenijo v zabavo, polno veselja. Odlično kombinirajo z našo porjavelostjo na plaži in nam spremenijo počutje tako da smo takoj za zabavo in polni veselja. Predvsem rdeča, rumena, vijolična, roza… Naj bo letošnja sezona polna dobrega počutja z retro sončnimi očali!