Neubau

Modno sedmo okrožje Dunaja, poznano pod imenom Neubau je urbano, živahno, privlačno in z izjemno kreativno energijo. Sodoben duh, dizajn in mladostna kreativnost okrožja se odražata tudi v novi blagovni znamki neubau znanega proizvajalca očal Silhouette. Neubau okvirji so za modno ozaveščene in v prihodnost usmerjene, ki jim je mar za okolje, v katerem živimo.

Posebnost neubau okvirjev je tudi naturalPX napredni in naravi prijazni polimer, iz katerega od aprila 2017 izdelujejo okvirje. Očala so izdelana iz obnovljivih primarnih produktov, kar 65% materiala pa je narejenega iz olja ricinusovih semen. Lahkotnost materiala omogoča udobno in izjemno prijetno nošenje. Poleg tega so očala zelo močna in odporna na udarce in praske. Ker je material hipoalergen, omogoča nošenje tudi ljudem z alergijami.

Očala neubau izdelana v Avstriji, po idejah modnih kreatorjev, ki črpajo navdih iz okrožja Neubau. Očala prinašajo novo svežo zgodbo prežeto s stilom, kakovostjo, udobnostjo nošnje in inovativnost. Pri okvirjih Neubau ima posebno mesto obujanje modelov očal, ki so jih nosile naše babice, vendar v moderni preobleki. Okvirji so večne klasike, ki se vedno vračajo in pristajajo vsem okusom. Okvirji so preprosti, zelo lahki in narejeni posebej za zahtevne moderno urbane ljudi s smislom za eleganco in modo.


Povprašajte po neubau okvirjih pri svojem optiku.