Prestižna sončna očala

BVLGARI SERPENTI

 

Bvlgari je blagovna znamka, ki je znana predvsem po nakitu in urah. Lepa in modno oblikovana so tudi sončna očala. Moderen “kačji” vzorec, ki je značilen pri nakitu je prisoten tudi pri očalih.

 

 

JIMMY CHOO VIVY 20TH

 

 

 

 

 

Jimmy Choo je modni oblikovalec poznan po svojih drznih kreacijah čevljev in torbic ter tudi očal. Sončna očala na sliki lahko nosite s kristali ali pa jih enostavno snamete in imate “klasična” sončna očala.

 

 

MY DIOR SO REAL

 

 

 

 

 

 

 

Christian Dior je ena najbolj priznanih prestižnih blagovnih znamk. Pri modelu My Dior So Real lahko izbirate med različnimi kombinacijami. Pri steklih lahko izbirate med različnimi stekla (enobarvno ogledalo, ogledalo samo na zgornjem robu ali dvobarvno ogledalo) in različnimi barvnimi kombinacijami (srebrno-roza, srebrno- oranžna, srebrno-svetlo modra…). Med štirimi barvami lahko izbirate pri okvirju (prozorna, temno modra, havana in črna) in ročkah (bela, temno modra, havana in črna). Kovinski del okvirja je v petih barvah (srebrna, zlata, roza, modra in črna). Blazinice so v barvi (prozorna, roza, svetlo modra).  Očala lahko tudu personalizirate, saj vam lahko na notranjo stran ročk natisnejo napis, ki ga želite.

 

 

GUCCI OVERSIZE ACETATE SUNGLASSES WITH CRYSTALS

 

 

 

 

 

 

GUCCI OVERSIZE SUNGLASSES WITH MOTHER OF PEARL DETAILS

 

 

 

 

 

 

Gucci luksuzna blagovna znamka je letos presenetila z zelo ekstravagantnimi modeli sončnih očal. Sončna očala Oversize s kristali. Model  Oversize z ročno vdelanimi bisernimi detajli. Bi si upali nositi takšna očala?

 

CARTIER TRINITY DE CARTIER

 

Cartier je blagovna znamka, ki je znana po prestižnem in lepem nakitu. Pri oblikovanju elegantnega ženskega modela sončnih očal Trinity de Cartier so navdih našli v prstanih modela Cartier Trinity. Ročke sončnih očal Trinity so ročno polirane in so prevlečene z zaključnim slojem iz zlata ali paladija, kar je še en prikaz odličnosti Cartierjevih mojstrov. Očala imajo rjava stekla s prehodom, na ročkah očal pa je tudi Cartierjev podpis.

 

ANNA-KARIN KARLSSON TEARS OF THE MOON CAT-EYE SUNGLASSES, PEARL

Anna-Karin Karlsson je najbrž za večino manj poznano ime, je pa ena izmed najbolj priznanih oblikovalk očal na svetu. Njen prestižni model sončnih očal Tears of the Moon Cat-Eye Pearl z okvirjem iz acetata in 24 karatnega zlata je okrašen z ročno vstavljenimi Swarovski kristali in biseri.